Новини - 2015 рік

Грудень


Віаємо з Новим 2016 роком!


Курси підвищення кваліфікації 

 

З 14.12.2015 р по 25.12.2015 р. - в КЗ "ЗОІППО" проходять курси підвищення кваліфікації для вихователів  дошкільних навчальних закладів Запорізької області.



В гостях у "Ведмедика"

"Вчимося малювати у Марії Примаченко"

Казкові квіти малювали діти старшої групи разом з вихователем  Печерською Людмилою Василівною. А надихнула їх на казкову творчість відома українська художниця Марія Примаченко. З подивом діти розглядали казкові образи в малюнках, з насолодою слухали "Вальс квітів" П.І.ЧАйковського, з інтересом самі перетворювались на квіти. А потім створили барвисте диво.  Подивіться на ці духмяні хризантеми!

   1 грудня 2015 року ДНЗ № 48 "Ведмедик" Мелітопольської міської ради Запорізької області зустрічав гостей - слухачів курсів ЗОІППО,  вихователів дитячих навчальних закладів. Завідувач ДНЗ Сизова Алла Вікторівна, методист Валентина Іванівна щиро привітали гостей.  Алла Вікторівна розповіла про дошкільний заклад і ціннісні надбання педагогічного колективу: здоров'язберігаючі технології, впровадження яких  відомо майже всій Україні. Це саме тут - у "Ведмедику" дітлахи обливаються крижаною водою взимку і босоніж бігають по засніженим майданчикам! Але це ще не все. Креативність керівників і педагогів дозволила створити цілу низку унікальностей цього закладу. 

    Уявіть собі: в кожній групі є свій міні-музей! Музей мушлі, музей годинників, музей ляльок, гудзиків... Збиралися експонати великою родиною: вихователями, батьками, дітьми, сусідами, друзями. Алла Вікторівна бере дбайливо у руки звичайний радянський годинник: "Ви не уявляєте - яка це цінна річ. Його хазяїн піклувався про здоров'я всього дитячого садочку багато років. А себе врятувати не зміг. А годинник ходить, як і раніше..." Доброта перетворює навколишнє на світ, в якому кожен предмет здатний говорити і нести спогади, визнання, вдячність. І єднати всіх в прагненні створювати Добро.

Майстер-клас "Чарівний світ народного мистецтва"

Чайка Ірина Степанівна навчає дітей ліпити і прикрашати пластику візерунками за мотивами української кераміки. Вихователь презентувала роботу дітей: маленький посуд, пташок, коників, а потім познайомила гостей з особливостями декоративного розпису української кераміки. Гості з привеликим задоволенням прикрасили дитячі роботи візерунками. А українські пісні їм допомагали!



Вітаємо з першим днем Зими!